Linnavuori-Siuron kaveri

Lenkkeilen usein Linnavuoreen ja kaikki tuntemani linnavuorelaiset ovat erittäin mukavia, joka ainoan kerran lenkillä saa juttuseuraa ja monesta ohiajavasta autosta käsi nousee korkeaan, iloiseen tervehdykseen jota tehostetaan auton äänitorvella.

Siwan iloiset myyjät juttelevat aina myös ja tuttujen kanssa tulee vaihdettua kuulumisia,varsin mukavaa sosiaalista kanssakäymistä siis.

Kaupassa on hyvät valikoimatkin kaikkea.  Moni siurolainen käy Linnavuoressa kaupassa oman kauppansa ja Nokian muiden kauppojen lisäksi.

Joka ainoa tuntemani linnavuorelainen viihtyy Linnavuoressa erittäin hyvin, moni on viihtynyt jo vuosikymmeniä. Luonto on lähellä ja tunnettua on Linnavuorelaislasten erittäin hyvä uimataito, vedessä kun viihdytään aamusta iltaan.

Linnavuoren koulua kehuvat kaikki ja vaikka minä puolustan Siuron koulua henkeen ja vereen, niin tekisin Linnavuorenkin koulun puolesta, jos sitä uhkaisi jokin.

Olen tutustunut Linnavuoren kirjastoon ja siellä on aivan erinomaiset valikoimat, lastenkirjaosastokin ihana, jossa saa lukea lapselle paikan päällä ihan rauhassa omassa nurkkauksessaan.  Valoisa, avoin hyvä kirjasto ja siellä kokoontuu väkeä kuulumisia vaihtamassa.

Olen käsittänyt, että Linnavuoren kyläyhdistys on varsin aktiivinen ja Kylätalosta pidetään hyvää huolta talkoiden merkeissä.
Muutama yksittäinen häiriötekijä on noussut julkisuuteen asti herättämään keskustelua Linnavuoresta asuinpaikkana mutta se on epäreilua.

Lenkkeilen jatkossakin sinne, niinkuin suuri osa siurolaisista, hyvä paikka ja mukavaa väkeä, mahtava luonto ja samaa vesistöä :)

Nokian uimahallissakin oli eläkeläispapparyhmä jumpassa ja iloiset Linnavuorenkoulun oppilaat menivät heti kyselemään kuulumisia. Papparyhmä järkyttyi vallan ilosta ja kyseli, että: "Mistä tällaisia lapsia tulee kun oikein vielä juttelevatkin vanhuksille?" No Linnavuorestahan he olivat :)