Hei uudet ja vanhat siurolaiset ja linnavuorelaiset!

Kylässämme on vuosia yhteisesti järjestetty Siuron joulukylä -tapahtuma aina joulukuun alussa. Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti lapsille. Tapahtumapaikkana on Knuutilan kartano

Kylän eri järjestöt ovat mahdollistaneet ilmaisen jouluisen tapahtuman ohjelmineen. Lapsille on tarjottu maksutta myös puurot, piparit ja karkkipussi sekä usein koiravaljakkoajelua ja ponitalutusta.

Ohjelmassa on ollut Korvatunturin vierailu, joulusatu, joululauluja, kantelemusiikkia Hiljaisuuden Talossa, kahvia ja puuroa pikku maksua vastaan sekä iloinen glögitupa.

Kartanon pihapiirissä on  kojuja, joissa myydään jouluista tavaraa. Joulutorin ideana on ollut tarjota maksuton  myyntipiste kylän järjestöille, jotka voivat näin kartuttaa omaa toimintakassaansa.

Väkeä on käynyt satamäärin.

Joulukylän järjestäminen on iso urakka ja nyt tarvittaisiin lisää väkeä joulukylätoimikuntaan. Voit tulla ihan yksityishenkilönä tai jos kuulut johonkin siurolaiseen järjestöön, olet tervetullut sen edustajana. Joulukylätoimkunta  on kaikille avoin. Emme halua olla byrokraattinen virallinen järjestö, vaan vapaaehtoinen, kylällemme iloa ja valoa pimeään aikaan loihtiva poppoo.

Tule siis mukaan! Tarvitsemme lisää väkeä. Tämän syksyn toinen kokous on Knuutilan väenpirtissä ma 30.10. klo 18.

Tehdään yhdessä joulukylästämme entistä onnistuneempi!

Tervetuloa!

Joulukylätoimikunnan puolesta

Marketta
puh. 040 777 6982
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Alla kuvia vuoden 2016 Joulukylästä