fb logo90 CW

kuulutusHei kaikki yhdistykset Siuron, Linnavuoren, Kuljun ja Kuloveden alueilta!

Tulkaa mukaan Siuro.info- sivustolle. Saatte yhdistyksellenne omat sivut (maks. 10 s.) sekä voitte lisätä yhdistyksenne tapahtumia tapahtumakalenteriin. Omia sivujanne voitte päivittää yksinkertaisesti www-selaimella. Lisäksi yhdistyksenne toimihenkilöt saavat tarvittaessa sähköpostiosoitteet muotoa: etunimi.sukunimi(at)siuro.info, tai yhdistyksennimi(at)siuro.info

Kaikki tämä on ilmaista!

Ota yhteyttä sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
tai soita p. 045 679 3606.
Voit myös ladata ja täyttää liittymislomakkeen tästäTämä kategoria ei sisällä artikkeleita. Mikäli alakategorioita näkyy tällä sivulle, ne voivat sisältää artikkeleita.

Alakategoriat

Siuro-Seura ry

Siuro-Seura on Siuron, Kuljun ja Linnavuoren alueen yhteinen kotiseutuyhdistys.

Yhdistyksen "kotipaikkana" toimii Knuutilan Kartanoalue Kuloveden rannassa. Kartanoalueen ja sen rakennusten kunnostus on ollut keskeinen osa toimintaa alusta alkaen ja on mahdollistanut monien tapahtumien järjestämisen Siurossa, Knuutilan idyllisessä miljöössä.

Yhdistyksellä on jäseniä eri puolilla Suomea, mutta valtaosa jäsenistä asuu Siurossa. Seuran perinteiseen toimintaan kuuluu kartanoalueen kunnostuksen ja ylläpidon ohella perinteisten tapahtumien kuten Knuutilan juhannusjuhlien ja syysmarkkinoiden järjestäminen. Joka vuosi järjestetään myös paljon muuta toimintaa, esimerkiksi kotiseuturetkiä, luontoretkiä, perinnekursseja jne.

Näillä sivuilla tullaan kertomaan seuran toiminnasta, tulevista tapahtumista, luottamushenkilöiden valinnoista ja yleisemminkin seuran intressissä olevista asioista.

Siuron Tuisku

on vireä urheiluseura, joka liikuttaa Siuro-Linnavuori -alueella satoja lapsia ja aikuisia liikuntalajeina mm. yleisurheilu, hiihto, paini, lentopallo, kuntoliikunta, temppukoulu. Liity nyt mukaan mukavaan porukkaan!
Klikkaa allaolevaa linkkiä ja täytä sähköinen jäseneksi liittymislomake. Lomake ohjautuu jäsensihteerillemme.

Liity Siuron Tuiskun jäseneksi TÄSTÄ.

Siuron Tuisku Facebookissa.

Siuron Omakotiyhdistys ry

Nokian veneilijät

MLL:n Siuron-Linnavuoren yhdistys

Linnavuoren koulun vanhempainyhdistys ry.

mailbox Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Lue webmailia täältä (avautuu uuteen ikkunaan).
find-us-on-facebook-1

 Pirkanmaan puunsorvaajat ry

Go to top